MINDFULNESS  //
SKOLEHOLD

MULIGHED FOR FORÆLDREBETALTE HOLD

Forskningsforsøg viser at børn har enorm stor gavn af mindfulness.

Mindfulness hjælper børn til:
– At blive mere harmonisk
– At øge sin indlæringsevne
– At få ro i kroppen
– At undgå konflikter
– At slippe tankemylderet i hovedet
– Bedre at kunne falde i søvn om aftenen
– At reducere vredesudbrud
– At få mere overskud til alle hverdagens aktiviteter

Samtidig viser det sig også, at børn bliver bedre kammerater af at træne mindfulness – bl.a. pga. små føle- og empatiøvelser.

Til skoler, SFOer m.m.:
Jeg tilbyder skoler, at komme ud og afholde små mindfulness sessioner (typisk 5-7 gange pr. klasse), som er afpasset en skoletime. Det kan være klassens time eller i gymnastiktimerne.

Børnene elsker det uanset alder, da jeg tilpasser øvelserne alt efter hvilket klassetrin, jeg er ude hos. Det plejer at være et stort hit på skolerne rundt omkring.

Mindfulness timerne vil altid starte på samme måde, så børnene kan genkende nogle af øvelserne fra gang til gang, føle sig trygge og få fornemmelsen af, at blive dygtigere og bedre for hver gang. Vi vil i fællesskab lave små stræk, afspændings- og åndedrætsøvelser.

Her ud over vil vi hver gang tale lidt om et bestemt emne. Det kan bl.a. være om alle vores sanser, følelser eller styrker. Børnene vil opleve hele timen vil foregå i et roligt tempo, hvor vi slapper af sammen og hygger med små lege.

Til forældre:
Ser du allerede alle fordelene i børne mindfulness, men er dit barns skole endnu ikke rigtig kommet i gang endnu med at implementere mindfulness? Så kan du være med til at åbne dørene sammen med mig.

Som forælder, har du mulighed for, at lave et forældrebetalt hold i skolen, SFOen eller fritidsklubben.

 

Er du forælder eller lærer og vil du gerne have dit barn/din klasse skal nyde godt af den skønne effekt mindfulness har på både trivsel og indlæring – er du velkommen til at kontakte mig, for en snak om, hvordan vi helt præcis bedst introducerer mindfulness på din skole/dit barns skole.

 

Pris pr. barn // kr. 85,- pr. session