MINDFULNESS  //
FORÅR 2019
I BRANDE

Holdet er for alle interesserede. Men sandsynligvis kan du spejle dig i at have behov for ro i både krop og sind og har lyst til at booste din mentale sundhed.

Måske er du ramt af stress, har søvnbesvær, rastløs, træt, svært ved at koncentrere dig eller mangler overskud og energi i din hverdag.

Uanset hvad din bevæggrund er, vil du opleve at genvinde roen og din psykiske balance.

Udover at mindfulness hjælper dig med at reducere stress, øge din koncentrationsevne, skabe indre ro, bedre søvn, mærke dig selv og dine behov, så hjælper den form for mindfulness – som jeg tilbyder – dig også med, at opbygge et bedre selvværd, sundere selvbillede, mere selvkærlighed og større taknemmelighed til det, som du allerede har i dit liv.

Fordi udover du lærer forskellige effektive vejrtrækningsøvelser, som aktiverer din naturlige afstresnings- og bremsefunktion i kroppen (det parasympatiske nervesystem), lærer du på mine hold også om dig selv, dine egne grænser, drømme, behov, selvkærlighed osv. via små reflektionsøvelser, som jeg altid placerer i mine meditationer, når du er allermest afslappet og dermed i kontakt med dig selv og dine inderste sande følelser, så du nemmere kan handle og tage beslutninger i overensstemmelse med dit sande jeg og værdier.

Der er mulighed for at nyde en skøn kop te inden vi går igang såvel som umiddelbart lige efter vores session.

Forløbet er åbent for alle: nybegyndere, let øvede, øvede og erfarne.

Dato: Nye datoer er endnu ikke fastsat
Klokkeslæt: Kl. 18.30 – 19.45
Sted: Stationsvej (det lille hus mellem stationen og lægehuset) – 7330 Brande
Varighed: 6 onsdage
Medbring: Tyk liggeunderlag, lunt tæppe og en pude.
Husk: Tag afslappet tøj på.

Ønsker du at booke eller har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

 

6 gange ialt // kr. 850,-