COACHING AF
MØDREGRUPPER

Når man bliver forælder, oplever man ofte en forandring i sine prioriteter i sit liv. Ting, der før var vigtige, synes pludselig irrelevante.

Måske har du urealistiske forventninger til dig selv eller dine omgivelser, som du ønsker belyst og hjælp til?

Du oplever måske som ny forælder, at være usikker i din nye rolle som mor/far?

Måske er du i vildrede over, hvad dine muligheder er, og hvad du egentlig vil?

Mangler accept af en eller flere problemstillinger i dit liv?

Du står overfor en svær beslutning om et fremtidigt karriereskift?

Uanset hvilket behov du har som ny forælder, ved jeg af egen erfaring, at dagene på barsel ofte flyver afsted, og før du får set dig om, er det tid til at starte op i det pulserende arbejdsliv igen, med alle de krav og tilbud der følger.

Det kan være svært at sætte dig ned i ro og fred og få struktureret og mærket efter, hvad du lige præcis vil efter endt barsel. Det kan være svært at gå til en coach i dagtimerne – det bliver ofte lidt hektisk med amning midt i det hele, gylp og babygråd.

Hvis I er flere i en mødregruppe, som ønsker at få hjælp til noget i hver jeres liv á la ovenstående, tilbyder jeg at komme ud til jer og møde jer i jeres hjemlige omgivelser. I vil på skift blive coachet i enerum helt privat, imens de andre mødre (eller fædre) tager sig kærligt af dit barn, så du kan få en stund sammen med mig til fordybelse og personlig udvikling – og gå derfra med lethed og en afklaring på din problemstilling.

Session pr. person vil vare 1 time.

Er du klar til at booke en tid eller har du lyst til at vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

 

Pris pr. person // kr. 650,-
Udenfor Brande by skal indberegnes
kørselstid og -penge.