VÆRDIAFKLARING
(3-TIMERS SESSION)

Hvilke værdier er vigtigst for dig? Er det arbejde, kærlighed, familie, succes, lidenskab, sundhed, frihed, tryghed, anerkendelse, dig selv, andet?

Hvis ikke du er bevidst om dine værdier, så er det svært at kommer derhen, hvor du vil.

For at træde ud af hamsterhjulet, udvikle dig og leve et glædesfyldt og bevidst liv, kan du få stor gavn af at arbejde med dig selv og dine livsværdier. Der er ikke nogle værdier, som er mere værd end andre. Men ved at gøre dig bevidst om, hvilken værdi du vægter højest, og hvordan du rangerer dine værdier, kan du få indsigt i dit eget mønster på et helt lavpraktisk niveau, men med et stort resultat til følge.

Rækkefølgen af dine værdier HAR konsekvenser – positive såvel som negative. Det er derfor vigtigt, at du kender DIN rækkefølge, da du først dér vil vide, hvad der er vigtigst for dig.

Ligeledes vil en analyse af dine værdier kunne skabe harmoniske forhold ift. dine nærmeste – og ligeledes give dig en bedre forståelse af dem, dig selv, dine valg og beslutninger og give dig en ny og mere meningsfyldt retningssans i dit liv fremover.

En værdiafklaringssession hos mig varer 3 timer og kan stå alene, hvis det ønskes. Det kan ofte være lige netop det redskab, som du har brug for for at komme på rette spor.

Er du klar til at booke en tid eller har du lyst til at vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

 

3 timer // kr. 2.100,-